Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Tuinbouwtoeleveranciers op de mountainbike

Lubron Waterbehandeling heeft ook dit jaar voor een aantal sportieve relaties een Mountainbike-Challenge gehouden op en nabij de Loonse en Drunense Duinen. Afgelopen zaterdag was het zover.

Het aantal deelnemers dit jaar was buitengewoon hoog. Sommige bedrijven hadden dit jaar zelfs met twee teams ingeschreven. Het evenement werd door i.s.m. de 1e Olympisch MTB-kampioen Bart Brentjens georganiseerd, die met zijn complete Teamtruck en tent aanwezig was.



Een parcours dat voor sommigen al bekend was en voor sommigen juist helemaal niet, dat afwisselend steil, zanderig en bosrijk is, was een hele uitdaging voor de deelnemers. Officiële tijdregistratie van de firma Racetimer maakte dat er geen enkele twijfel bestond over de snelste tijd en het winnende team. Dit jaar was het wederom de firma Certhon Greenhouse Solutions (met hun eerste team) die met de wisselbeker en de eerste prijs aan de haal ging. Tweede en derde gingen naar respectievelijk het team van Van der Hoeven Horticulture projects en het team van Ziekenhuis Gelderse Vallei.



Het winnende team kreeg ook nog een VIP-arrangement voor de Bart Brentjens Challenge, die zondag 8 oktober in Eijsden wordt gehouden. Niet alleen mogen ze met zes personen meedoen met een afstand naar keuze, maar ze krijgen ook een kijkje achter de schermen van het MTB-team en zijn te gast op de team area van het CST Sandd American Eagle team van Bart Brentjens. Na de prijsuitreiking werd de inwendige mens nog voorzien van een bbq, die zeer geslaagd was – mede door het perfecte weer.

Voor meer informatie:
Lubron Waterbehandeling
Mechelaarstraat 38
4903 RE Oosterhout
Tel.: 0162-426931
www.lubron.eu
Publicatiedatum: