Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Takii Europe breidt uit naar Afrika en het Midden-Oosten

Takii Europe mag sinds kort Afrika en het Midden-Oosten tot haar verkoopgebied rekenen. Takii & Company, Ltd. in Japan heeft de twee regio's overgedragen aan de Europese dochteronderneming. De uitbreiding is officieel ingeluid met de opening van een nieuwe verpakkingslijn.

Takii & Company was al geruime tijd actief in Afrika en het Midden-Oosten. Hoewel de inspanningen van het moederbedrijf uit Japan succesvol te noemen zijn, wordt de focus op de twee groeimarkten aangescherpt met de inzet van de Europese dochteronderneming. Door de centrale ligging van Takii Europe kan het veredelingsbedrijf op het gebied van distributie en verkoop op een efficiëntere wijze handelen met partners in Afrika en het Midden-Oosten.


Managing Director Ton Kuipers en burgemeester Dagmar Oudshoorn-Tinga

"Deze marktuitbreiding markeert een mijlpaal in onze groeistrategie," zegt Ton Kuipers, Managing Director van Takii Europe. "Het doel nu is om de positionering van Takii in het Midden-Oosten en Afrika te versterken, zowel op het gebied van bloemen als op het gebied van groenten." Erik Vesseur, Sales Manager Vegetables, voegt daaraan toe: "Ook voor deze regio's zetten wij in op groei in de verkoop van ui, watermeloen, kool, tomaat en komkommer."

De toevoeging van de twee nieuwe markten betekent een aanzienlijke uitbreiding van de capaciteiten binnen de Europese organisatie. Niet alleen wat betreft versterking voor het team maar ook op het gebied van processen en ruimte.


Nieuwe inbliklijn voor zaden

Om in te spelen op specifieke wensen van afnemers in Afrika en het Midden-Oosten is er geïnvesteerd in een speciaal gemaakte inbliklijn voor zaden. De toevoeging van de state-of-the-art verpakkingslijn aan het bestaande machinepark was de reden dat de voltallige verpakkingsafdeling verhuisd is naar een nieuw ingerichte bedrijfshal op het terrein van Takii Europe in De Kwakel.

Afgelopen zaterdag nam burgemeester Dagmar Oudshoorn-Tinga bij wijze van feestelijke opening het eerste blik in ontvangst uit handen van een trotse Ton Kuipers. Samen met alle medewerkers van Takii hieven zij het glas om te proosten op het succesvolle begin van een nieuw hoofdstuk voor Takii Europe.

Voor meer informatie:
Takii Europe
Hoofdweg 19
1424 PC De Kwakel
T: +31(0)297-345 700
F: +31(0)297-345 658
E: info@takii.eu
www.takii.eu
Publicatiedatum: