Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Team Westland op weg naar Tourmalet

Aanstaande woensdag gaat Team Westland de Tourmalet op. Afgelopen zaterdag is het hele evenement echter al van start gegaan. Anders dan andere jaren gaan er sinds gisteren al fietsers de Tourmalet op. Er gaat ook een groep wandelaars omhoog en er gaat zelfs een groep wandelaars vanaf Toulouse in een vijf daagse wandeltocht van in totaal 165 km naar de Tourmalet. Woensdag is dan de grote dag. Dan gaan 140 deelnemers omhoog.


Foto's Facebook Team Westland

Het doel van Team Westland is om geld in te zamelen voor (regionale) charitatieve instellingen en initiatieven die rechtstreeks of zijdelings verband houden met kanker of onderzoek naar kanker. Welk goede doel dat is, bepalen de deelnemers zelf.


Het konvooi vorige week naar Frankrijk vertrokken

De afgelopen maanden is er voor de actie al veel geld ingezameld. Vorig jaar werd er bijna 5 ton binnengehaald. Eerst werd het geld ingezameld met acties op en rond de Alpe d'Huez, maar sinds vorig jaar reist de club af naar de Tourmalet.
Publicatiedatum: