Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Apollo Group opent nieuwe fabriek in Thailand

Claudia van den Pol, CEO van de Apollo Group, heeft een nieuwe productiefaciliteit geopend in de hoofdstad van Thailand, Bangkok. Claudia vierde hiermee de opening van de derde Apollo-vestiging in het bijzijn van internationale gasten, het nieuwe Thaise team en de ambassadeur van de Nederlandse ambassade in Bangkok, Karel Hartogh.



Deel van de Apollo-groep
In het nieuwe complex van 1600 vierkante meter zullen de bekende Apollo Spiral Conveyors worden vervaardigd door een nieuw team van productie- en kantoormedewerkers. De nieuwe vestiging maakt deel uit van de Apollo groep, maar heeft zijn eigen naam: Apollo VTS ASIA. Zij produceren en verkopen al een paar maanden Spiral Conveyors, maar nu heeft Apollo de opening officieel gevierd.



Lintje knippen
De viering begon met een zegen door monniken die in Thailand Kuhn Bahn Mai worden genoemd. Het is een boeddhistische traditie in Thailand die bescherming en veiligheid biedt voor het gezegende gebouw. Na de zegen arriveerden de ambassadeur en andere gasten. De ambassadeur en Claudia openden met een toespraak waarna het lint werd doorknipt om de deuren van de nieuwe Apollo-fabriek officieel te openen. Hierna volgde een rondleiding door de fabriek voor de gasten. De dag eindigde met een samenkomst in de volledig versierde hal met een hapje en een drankje.



Ruimte waardevol
Elk jaar worden bedrijven zich er steeds meer van bewust dat de hoeveelheid beschikbare ruimte waardevol is. Daarom willen ze hun vierkante meters zo goed mogelijk gebruiken. Daarom wordt de Verticale Transportmarkt elk jaar uitgebreid. Claudia: '' We krijgen steeds meer aanvragen, vooral voor de internationale markt. En gezien de toezegging van Apollo om 24/7 beschikbaar te zijn en klanten in de eigen taal en omgeving ten dienste te staan, moesten we wel uitbreiden. Met de nieuwe locatie in Thailand kunnen we ons hieraan houden.''

Voor meer informatie:
Apollo Group
Modem 28, 7741 MJ Coevorden
The Netherlands
T +31 (0) 524 51 50 51
F +31 (0) 524 51 47 61
info@apollobv.nl
www.apollobv.com
Publicatiedatum: