Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Leamington Triatlon Weekend:

Canadese teler Pure Flavor steunt Kids of Steel

Als onderdeel van hun focus op een gezonde levensstijl heeft Pure Flavo het privilege om hoofdsponsor van de Leamington Pure KIDS Triatlon Series te zijn. Het evenement, dat onderdeel was van het jaarlijkse Leamington Triatlon weekend, bestond onder andere uit de Kids of Steel Triatlon voor kinderen tussen de 3-13 jaar oud uit Windsor-Essex. Het evenement is zeer succesvol verlopen en de opbrengst van het evenement wordt gedoneerd aan Erie Shores Hospice. 



"We zijn blij dat we op deze manier kinderen in onze gemeenschap kunnen ondersteunen bij hun gezonde, actieve levensstijl" vertelt Jamie Moracci, directeur van Pure Flavor." Deze wedstrijd is een echte traditie geworden waar families samenkomen en kinderen mee kunnen doen met sportieve activiteiten." 

De familie van Jamie and Jeff Moracci, nu directeur en hoofd Financiën van het bedrijf, is deze traditie meer dan 20 jaar geleden begonnen, samen met andere families binnen de gemeenschap. Pure Flavor is zeer enthousiast over de continue groei die ze hebben gezien sinds de start van onze samenwerking met het Leamington Triatlon weekend enkele jaren geleden. Wat begon als een buurttraditie is nu een evenement dat jaarlijks honderden bezoekers uit de hele stad trekt. 

De Pure KIDS Triathlon Series bestaan uit nog drie wedstrijden die de komende twee maanden in de omliggende steden plaats zullen vinden. Kinderen die aan alle vier wedstrijden deelnemen, krijgen een Fitbit en een lot waarmee ze een giftcard van $500 van Bicycle World kunnen winnen. Bovendien krijgt iedere deelnemer een gratis kaartje voor het Adventure Bay Family Water Park in Windsor, Ontario. Voor meer informatie en om je aan melden, ga nog onze website: www.pure-flavor.com/purekids

Pure Flavor was erg blij om de nieuwe kindvriendelijke Mini Munchies groenten uit te delen om het belang van het eten van verse groenten te benadrukken en het volgen van een gezond voedingspatroon en een actieve levensstijl te stimuleren. De Pure KIDS Triathlon Series zullen daarom een prachtige kans blijven om kinderen vanaf een jonge leeftijd te motiveren om gezond en actief te leven. 

Voor meer informatie: 
Pure Flavor® Sales Team
Pure Hothouse Foods®/Pure Flavor®
Phone: 1(519)326-8444

Publicatiedatum: