Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Bedrijf beëindigt distributie via Bayer

Arysta LifeScience gaat direct verkopen in Nederland

Arysta LifeScience's gewasbeschermingstechnologie en BioSolutions zijn al jaren in Nederland beschikbaar. Om de toekomstige behoeften van de Nederlandse markt beter te kunnen bedienen heeft het bedrijf besloten een nieuwe marketing- en verkooporganisatie op te zetten. De nieuwe organisatie zal zich inzetten voor technische ondersteuning bij het huidige aanbod van meer dan 30 producten en zal in de toekomst meer innovaties introduceren. Deze zullen gericht zijn op speciale gewassen zoals siergewassen, fruit, aardappelen en groenten. Het Nederlandse Arysta LifeScience team zal het assortiment direct aan distributeurs verkopen en distribueren, met enkele uitzonderingen die nog steeds door bestaande partners zullen worden verkocht.

Hildo Brilleman, hoofd Noord-West, Midden- en Oost-Europa: "De twee grootste uitdagingen waarvoor Nederlandse telers zich gesteld zien zijn de steeds moeilijkere regelgeving voor gewasbeschermingsmiddelen en het weer dat steeds onvoorspelbaarder wordt. Arysta zal aan deze uitdagingen het hoofd bieden door te investeren in zowel conventionele als nieuwe technologie om aan de behoeften van Nederlandse telers te voldoen."

Arysta zal een breed portfolio conventionele gewasbeschermingsmiddelen en BioSolutions aanbieden. Arysta-merken zijn onder andere Royal MH, Floramite, AATerra, Malvin, Alar, Topper en Proplant.
Publicatiedatum: