Dé website voor de Nederlandse groententeeltMededelingen

Vacaturesmeer »Tweetende tuinders

Laatste reactiesmeer »

Top-5 gisteren

Top-5 afgelopen week

Top-5 afgelopen maand

Weer & verkeer

Weersverwachting
Nederland
Meer weer in Nederland
Bedrijf beëindigt distributie via Bayer

Arysta LifeScience gaat direct verkopen in Nederland

Arysta LifeScience's gewasbeschermingstechnologie en BioSolutions zijn al jaren in Nederland beschikbaar. Om de toekomstige behoeften van de Nederlandse markt beter te kunnen bedienen heeft het bedrijf besloten een nieuwe marketing- en verkooporganisatie op te zetten. De nieuwe organisatie zal zich inzetten voor technische ondersteuning bij het huidige aanbod van meer dan 30 producten en zal in de toekomst meer innovaties introduceren. Deze zullen gericht zijn op speciale gewassen zoals siergewassen, fruit, aardappelen en groenten. Het Nederlandse Arysta LifeScience team zal het assortiment direct aan distributeurs verkopen en distribueren, met enkele uitzonderingen die nog steeds door bestaande partners zullen worden verkocht.

Hildo Brilleman, hoofd Noord-West, Midden- en Oost-Europa: "De twee grootste uitdagingen waarvoor Nederlandse telers zich gesteld zien zijn de steeds moeilijkere regelgeving voor gewasbeschermingsmiddelen en het weer dat steeds onvoorspelbaarder wordt. Arysta zal aan deze uitdagingen het hoofd bieden door te investeren in zowel conventionele als nieuwe technologie om aan de behoeften van Nederlandse telers te voldoen."

Arysta zal een breed portfolio conventionele gewasbeschermingsmiddelen en BioSolutions aanbieden. Arysta-merken zijn onder andere Royal MH, Floramite, AATerra, Malvin, Alar, Topper en Proplant.

Publicatiedatum: 19-6-2017

  

Plaats een reactie:

Naam: *
Woonplaats: *
Email: *
  E-mail weergeven
Bericht: *
Voer de code in
*

 

 

Ander nieuws uit deze sector: