Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Dubbel jubileum voor Joan Hanegraaf (Oerlemans Plastics)

Het is alweer 25 jaar geleden dat Joan Hanegraaf in dienst trad van Oerlemans Plastics. Daarvoor was hij al zeven jaar werkzaam voor Oerlemans Agro. Dit is niet het enige jubileum voor het bedrijf. Tien jaar geleden, in 2007, heeft hij bovendien samen met zijn vrouw Rita een management buy out gedaan.



De onderneming is in die 25 jaar flink gegroeid en vooral na de management buy out is het bedrijf gaan accelereren. Sinds de overname in 2007 is de omzet bijna verdrievoudigd. Oerlemans Packaging is uitgegroeid tot een onderneming met zeven productielocaties in Nederland, in staat om een totaalpakket flexibele kunststof verpakkingen en folies te produceren (Oerlemans Plastics B.V. in Genderen en Giessen, Perfon B.V. in Goor, Plasthill B.V. in Hillegom, O.P.I. B.V. in Oosterwolde, Fardem Packaging B.V. in Edam en Flexpak B.V. in Geldermalsen). De producten vinden wereldwijd hun afzet in de verpakkingsindustrie, retail en tuinbouw.

Medewerkers
 "De ingrediënten voor de groei zijn betrouwbaarheid, kwaliteit, innovatie, continu investeren in de laatste technologie, verduurzamen van zowel productie als product, maar vooral het boeien en binden van goede en gemotiveerde medewerkers", vindt Joan. De Oerlemans Packaging bedrijven bieden werk aan bijna 600 medewerkers. "De zes bedrijven vormen samen één solide onderneming", vervolgt Joan. "We hebben continu plaats voor gemotiveerde werknemers die een bijdrage willen leveren aan de verdere ontwikkeling van onze ondernemingen en die houden van de uitdagingen die klanten met ons willen aangaan."

Voor meer informatie:
Oerlemans Plastics BV
Kleibergsestraat 4
4265 GB GENDEREN
+31 (0)416-358100
+31 (0)416-352590
cw@oerlemansplastics.nl
www.oerlemansplastics.nl


Publicatiedatum: