Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
komkommers en tomaat

Teler adviseert: ijslolly's van groenten

Village Farms geeft haar klanten originele tips om deze zomer verfrissende ijslolly's te maken, met onder meer cherrytomaten en snackkomkommers. 
 


"Nu iedereen druk is met het grillen van groenten en fruit, dachten wij dat het een goed idee zou zijn om onze consumenten wat ideeën te geven om het hoofd koel te houden op warme zomerdagen," legt Helen Aquino van Village Farms uit. "We willen hiermee het fruitige van tomaten benadrukken evenals de hydraterende eigenschappen van komkommer door deze groenten op een verrassende manier tot heerlijke en vooral gezonde tussendoortjes om te toveren."


De recepten werden ontwikkeld in samenwerking met een diëtiste en hebben als basis groenten, fruit en natuurlijke zoetstoffen zoals honing, ahornsiroop en kokosmelk. Op de website van Village Farms is te lezen hoe je deze heerlijke zomers traktatie zelf kan bereiden.
Publicatiedatum: