Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Rimini Westland kiest voor nieuwe schaarhoogwerkers

Rimini Westland neemt binnenkort twee nieuwe Weterings Top Spin R schaarhoogwerkers in gebruik. De Top Spin R is een machine voor het installeren van scherming, luchting, belichting en verwarming in kassen. Speciaal voor Rimini Westland ontwikkelt en levert Weterings Mechanisatie deze twee schaarhoogwerkers. Rimini Westland levert en verhuurt machines en hoogwerkers voor de tuinbouwbranche.



Het draaibare werkplatform beschikt over 1250 kg laadvermogen en kan tot zeven meter breed hydraulisch uitgeschoven worden. Het relatief lage eigen gewicht van het werkplatform resulteert in een stabiele machine, waarmee ook op hoogte met hoge snelheid gereden kan worden.

De compact afmetingen van de machine zorgen voor eenvoudig manoeuvreren in krappe ruimten. Daarnaast past de rupshoogwerker zonder demontage van onderdelen in een standaard zeecontainer, zodat deze overal ter wereld ingezet kan worden tegen relatief lage transportkosten.
 
De Top Spins worden voorzien van de nieuwste generatie dieselmotoren (Tier4 final /Stage IIIB), welke voldoen aan de emissie-eisen voor gebruik in omsloten ruimten. Deze motoren hebben een laag brandstofverbruik en men wordt niet gehinderd door stilstand als gevolg van een regeneratieproces.

In week 40 worden de hoogwerkers geleverd.

Voor meer informatie:
Rimini Westland
0174-62 44 86
 
Publicatiedatum: