Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Tomaten gedumpt in Bergen op Zoomse bossen

Tholen - De groentendumper, die enige maanden geleden actief was in het buitengebied van Bergen op Zoom, heeft weer toegeslagen. "Gelukkig was het alweer een tijd geleden. Ik heb sterk de indruk dat de groentenboer die steeds zo'n spoor achterliet, geschrokken is van de media aandacht. Sinds dien had ik geen groente meer gehad", vertelt boswachter Erik de Jonge. Wie er achter de groentendumpingen zit, is niet bekend. Erik: "Gezien de hoeveelheid, denk ik, dat het weer een niet meer te verkopen partij van een groentenhandelaar is of zo.




Partij tomaten gedumpt in het buitengebied van Bergen op Zoom, foto Erik de Jonge

In de bossen wordt van alles achtergelaten, matrassen, stoelen, drugsafval, autobanden. Het is een groot probleem maar moeilijk op te lossen. De boswachter doet geen aangifte "geen beginnen aan voor al die dumpingen..." maar brengt het probleem regelmatig onder de aandacht via diverse mediakanalen.