Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

John Meijer aan de slag bij Bom Group

Per 1 juni jl. heeft Bom Group zich versterkt met John Meijer als Commercial Manager. John zal in zijn functie, naast het begeleiden en aansturen van het verkoopteam, zich gaan richten op het aansturen en uitvoeren van commerciĆ«le activiteiten zoals marketing en business development. Ook zal hij een groot deel van de commerciĆ«le activiteiten van CEO Mike Vermeij overnemen. 



Mike Vermeij hierover: "Ons bedrijf maakt een gezonde groei door en mede daardoor is het onder andere gewenst dat ik mij meer richt op de algehele leiding van Bom Group. Met de komst van John hebben wij een zeer prettig persoon binnengehaald met ervaring en goede contacten waar ik een deel van mijn agenda met een gerust hart aan kan overdragen. John zal zich gaan richten op opkomende landen (business development) maar ook in bestaande landen met onze Export Managers de aanwezigheid van Bom Group nog meer gaan versterken. Er liggen voor ons in veel landen en regio's grote kansen. Met onze innovatieve oplossingen weten wij dat we een goede positie in de markt hebben en dat we deze nog verder kunnen uitbreiden. We gaan ons nog meer richten op innovaties en de uitdagingen die in bepaalde landen of regio's zich voordoen. Een uitbreiding dus in ons verkoopteam en het aanbrengen van meer focus in onze organisatie en daarom een logische stap waar wij erg blij mee zijn."

John is te bereiken bij Bom Group via de volgende contactgegevens:

Mobiel: +31 (0)6 11054811 
Direct: +31 (0)174 725146
Kantoor: +31 (0)174 629441 
Publicatiedatum: