Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Exotische hagedis in broccoli

Een supermarktmedewerker uit Hamilton, Schotland, was zeer verbaasd toen hij een exotische hagedis in een lading groenten uit Spanje aantrof. 

De Schotse dierenbeschermingsorganisatie SPCA werd ingeschakeld nadat het dier gezien werd onder wat cellofaanfolie in een stuk broccoli. Volgens Fiona Henderson, hoofdinspecteur bij de SPCA, was de hagedis uitgedroogd, maar maakt hij het nu goed.

De hagedis heeft de naam Brock gekregen. Henderson: "Omdat Brock niet van nature uit dit gebied komt, kan hij niet uitgezet worden in de natuur, zoals wij vaak doen met dieren die we redden. Daarom woont hij nu in een speciale opvang bij reptielen expert Nick Martin. Het terrarium waar hij nu in zit lijkt zoveel mogelijk op zijn natuurlijke habitat. Hij lijkt zich hier dan ook prima thuis te voelen ondanks de lange reis die hij heeft afgelegd."
Publicatiedatum: