Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
bij AH, PLUS en Jumbo

Aspergeprijzen eind mei 4 euro

Tholen - De prijzen van witte asperges lijken in de Nederlandse supermarkt alle kanten op te gaan. Alwin Van der Velden van Superscanner, het bedrijf dat dagelijks de prijzen scant bij de supermarkten, ziet dat de prijzen dalende zijn."


Klik hier voor een vergroting van de prijzen. Dit zijn de aspergeprijzen bij AH, Jumbo en PLUS van 22 maart tot eind mei.

Jumbo later

"Bij de verschillende supermarkten lijken alle kanten op te gaan. AH, Jumbo en PLUS geven een wat gelijkmatiger beeld. "Albert Heijn startte op 22 maart met 6 euro per kilo. PLUS lag iets lager met 5,50 per kilo. Vanaf 24 maart ging AH naar 5 euro per kilo. PLUS volgde 5 april. Vanaf die periode lagen PLUS en AH een langere periode op dezelfde prijs hangen. Jumbo kwam wat later in beeld. Zij startten 24 april met asperges en kwamen bij een prijs uit van net onder de vijf euro."

Vanaf 17 mei ging AH een euro naar beneden en verkocht asperges voor 4 euro per kilo. PLUS volgde op 24 mei en ging ook naar 4 euro. Jumbo ging eind mei pas terug naar die prijs.

Voor meer informatie:
www.superscanner.nl