Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Nieuw: verse theemelanges in shakerverpakking

Het is de eerste lijn verse theeën op de Europese markt. Er is keuze uit twee varianten: 'green' bevordert de spijsvertering en bevat munt, basilicum, salie en eetbare bloemen en 'orange" is een ontgiftende melange op basis van gember, kurkuma, munt en bloemen. 

Tisane dell'Orto is de nieuwste productlijn van L'Insalata dell'Orto, marktleider op het gebied van verpakte en gesneden slamixen. 

Beide producten zijn rijk aan voedingstoffen en heilzame eigenschappen. De infusies bevatten veel enzymen en vitaminen en zullen de consument een totaal nieuwe smaakervaring bieden. 

Dell'Orto directrice, Cinzia Busana en salesmanager Raffaella Busana leggen uit dat door thee te bereiden met verse ingrediënten in plaats van de traditionele theebuiltjes men intenser kan genieten van de smaken en aroma's van de kruiden. Eetbare bloemen hebben veel antioxidatieve eigenschappen en bieden daarnaast een unieke smaakervaring."



De twee Tisane dell'orto melanges. De verpakking is hersluitbaar en kan na gebruik terug in de koelkast geplaatst worden.

De melanges zijn verkrijgbaar in shakers van 30 gram waar men zo'n 6 koppen thee van 250 ml mee kan bereiden. De thee smaakt koud overigens ook heerlijk. 

De producten zullen vanaf week 24 in het winkelschap te vinden zijn



Contact:
L'Insalata dell'Orto S.r.l.
Via Giare, 144/a
30030 Mira (VE)
Tel.: (+39) 041 5675206
Fax: (+39) 041 5675100
Web: www.linsalatadellorto.it
Facebook: www.facebook.com/linsalatadellorto
Twitter: www.twitter.com/insalatadorto
Pinterest: www.pinterest.com/insalatadorto
Publicatiedatum: