Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Isolare en ISO Doors verhuizen naar ruimer pand

Isolare is de ideale partner op het gebied van koel- en vriescellen tot productieruimten. Zusteronderneming ISO Doors richt zich op geconditioneerde deuren voor deze cellen. Alles op maat, geheel afgestemd op de wensen van de klant. Vijf jaar geleden begon Marco Crum het bedrijf Isolare en biedt daarmee een volledig isolatiepakket van koel- en vriescellen, maar ook rijpcellen en Ultra Low Oxygen (ULO) cellen. De tijd wees uit dat de geconditioneerde deuren daarbij ook een groot onderdeel uitmaken. Patrick van Duren startte daarom in 2017 het zusterbedrijf ISO Doors. Patrick: "De bedrijven vullen elkaar goed aan en we hebben korte lijntjes als we aan eenzelfde koel- of vriescel werken, maar we bieden ook onze producten los van elkaar aan."



Werkzaam zijn beide bedrijven vooral in de sectoren AGF, Groenten & Fruit, Vlees, Vis en Brood & Zuivel. Maar ook binnen andere sectoren zoals Bloemen & Bloembollen, de farmaceutische industrie of voor opslag in cleanrooms bieden zij oplossingen. "We hebben de wat kleinere projecten", vertelt Patrick, 'zoals een enkele koelcel van 15 bij 20 meter, maar ook grotere projecten. Bijvoorbeeld was er een klant die vijftig rijpcellen van 4 bij 15 meter moest hebben, voor het rijpen van mango's. Erg belangrijk is dan dat de cellen luchtdicht zijn zodat de temperatuur goed geregeld kan worden.' De koel- en vriescellen worden aangeboden in een volledig isolatiepakket bestaande uit wanden, vloeren, plafonds, daken en deuren voor zowel de uitpandige als de inpandige isolatiebouw.


Op 1 juli verhuizen Isolare en ISO Doors naar een ruimer pand om de klanten nog beter van dienst te zijn met meer opslagruimte voor snellere leveringen.
 
Huidig adres: De Vlasman 8c, 6669 ND Dodewaard


Voor meer informatie:
Isolare koel- en vrieshuisbouw BV
Autoweg 24
3911 TK Rhenen
Telefoon (06) 23 50 77 44
info@isolare.nl
www.isolare.nl

ISO Doors BV
Autoweg 24
3911 TK Rhenen
Telefoon (06) 57 25 36 82 -
info@isodoors.nl
www.isodoors.nl
Publicatiedatum: