Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Waarschuwing voor valse microgroenten 2Bfresh

Om de recente vervalsingen van zijn microgroenten op de Russische markt te bestrijden, heeft 2BFresh advies gegeven om consumenten te helpen de frauduleuze producten, die ze als een bedreiging voor de bedrijfsreputatie zien, te herkennen.

"We zijn trots op onze producten en doen ons uiterste best zodat de consument kan genieten van de ongeƫvenaarde versheid en kwaliteit. Onlangs kwam ons ter ore dat er nagemaakte microgroentenverpakkingen met het logo van 2BFresh op de markt circuleren." Hoewel de verpakking dus het 2BFresh-label draagt, worden de microgroenten niet geteeld of behandeld door 2BFresh, en naar eigen zeggen zijn ze ook van slechtere kwaliteit.

De foto's hieronder zijn voorbeelden van welke producten op de Moskouse Dorogomilovsky-markt werden gekocht en hoe ze zich onderscheiden van de officiƫle 2BFresh-producten.
Publicatiedatum: