Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
nieuwe scherminstallateur

Johan Wiersma begint voor zichzelf: Holland Montage

De Nederlandse glastuinbouw is een nieuw bedrijf rijker: Holland Montage, installateur van kasschermen. Voor sommigen wellicht een bekende naam, met een evenzo bekend logo. "Dat klopt, het logo komt van de Holland Groep Westland, het bedrijf van mij oom Rob Wiersma". Aan het woord is Johan Wiersma, 30 jaar en niet onbekend met het installeren van kasschermen. "De afgelopen 10 jaar heb ik voor het bedrijf van mijn vader, Fred Wiersma, gewerkt. Het schermen zit me dus in het bloed. Dat deed ik naar volle tevredenheid, maar inmiddels ben ik toe aan de volgende stap. Daarom ben ik voor mezelf begonnen onder de naam Holland Montage. Samen met een team enthousiaste monteurs ga ik flink de handen uit de mouwen steken, we hebben er zin in!"



Aantrekkende markt
Dat de markt weer aantrekt, is aan alle kanten te merken. Kassenbouwers zitten volop in het werk, maar ook de scherminstallateurs hebben een goede, volle planning. Holland Scherming, het bedrijf waar Holland Montage exclusief voor werkt, ziet ook dat er capaciteit nodig is om de vraag van de markt aan te kunnen. Zij zijn dan ook blij met het initiatief van deze hardwerkende, jonge ondernemer.

Investeringen en personeel
"We hebben flink geïnvesteerd in materieel: we hebben twee hoogwerkers en bedrijfsbussen gekocht", zo vervolgt Johan Wiersma. "Momenteel werken we met zes monteurs, maar we kunnen zeker nog extra personeel gebruiken om onze groeiambities voor de komende jaren te realiseren. Dus ben je een aanpakker met een gezonde werkmentaliteit die houdt van reizen, aarzel dan niet om te solliciteren!"

Voor meer informatie:
Holland Montage
j.wiersma@hollandmontage.nl
Publicatiedatum: