Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Nieuw bij Coop: Sprice, natuurlijk ijs van groente en fruit

Sprice, het eerste 100% natuurlijke ijsje van groente en fruit, is nieuw in het vriesvak van Coop. De gezonde én verrassend lekkere ijsjes zijn vanaf eind deze week verkrijgbaar bij het merendeel van de 262 Coop-winkels in Nederland.
Coop wil haar klanten verrassen met onderscheidende, lekkere producten die met aandacht zijn geproduceerd. Bovendien legt de supermarktorganisatie steeds meer de nadruk op de gezondere keuze. Jacob Meijboom, Senior Category Manager Vriesvers en Zuivel: "Coop geeft op verschillende manieren aandacht aan een gezonde levensstijl. Daar horen ook gezonde producten bij. De Sprice ijsjes zijn een gezondere keuze, passend binnen een bewust eetpatroon."



Simpel, lekker en gezond
De biologische ijsjes zijn ontwikkeld door 2-Michelinsterren chef Moshik Roth. De ijsjes zijn gemaakt van biologische groente en fruit met een vleugje honing en bevatten geen onnatuurlijke toevoegingen. Ze zijn verkrijgbaar in twee smaken: Komkommer-limoen en Sinaasappel-wortel. Ze bevatten respectievelijk slechts 24 en 28 calorieën per ijsje.

Over &samhoud
&samhoud food wil mensen inspireren om meer groente te eten. Het bedrijf, ontstaan vanuit 2-Michelin sterrenrestaurant &samhoud places, maakt het voor de consument gemakkelijker en aantrekkelijker om verantwoord te kiezen: met lekkere en verrassende producten van groente.

Voor meer informatie: www.coop.nl en samhoudfood.com.

Publicatiedatum: