Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

QS geeft scholing aan jonge talenten van Rewe

Medewerkers in de handel zijn competente contactpersonen voor de klanten in de point of sale. Daarbij worden meer dan eens vragen over voedselveiligheid of hygiëne gesteld. Onlangs vond er voor jonge talenten van Rewe een QS-scholingsdag over kwaliteitsbewaking in de levensmiddelenhandel plaats. Dertig studenten uit het eerste leerjaar van het Rewe-abituriëntenprogramma namen deel aan deze bijeenkomst in Oranienburg bij Berlijn.



Inhoudelijk lag het zwaartepunt van de scholing op de onderwerpen hygiëne, productcontroles en herkomstgarantie. De compacte informatie en de mogelijkheid om door middel van persoonlijke informatiewisseling meer over het QS-keurmerk en de controlesystematiek die hier achter zit te weten te komen, werden goed ontvangen door de studenten. Praktijkvoorbeelden uit de kwaliteitsbewaking werden gezamenlijk doorgesproken en de studenten kregen tips voor hun dagelijkse werk in de filialen.

Om zich nog eens in de besproken onderwerpen te kunnen verdiepen kregen de deelnemers na de bijeenkomst de Grips&Co Markentrainer Qualitätssicherung Spezial. Studenten uit de levensmiddelenhandel en andere geïnteresseerden kunnen de brochure inzien op de QS-website of direct bij Grips&Co gratis tegen betaling van de verzendkosten bestellen. Hiernaast biedt het QS-kennisportaal begeleidend onderwijs- en trainingsmateriaal over de onderwerpen levensmiddelhygiëne en herkomstgarantie, evenals informatieposters en medewerkerinformatie over kwaliteitswaarborging bij verse levensmiddelen.
Publicatiedatum: