Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
"Focus op bladgroenten, citrus, zachtfruit en bio"

Nieuw magazijn Euro Gijbels Spanje

Tholen - Euro Gijbels Spanje is al jarenlang actief in Spanje, maar sinds kort is het bedrijf er ook daadwerkelijk gevestigd. "We hebben onlangs een magazijn van 2000 vierkante meter aangeschaft. Dit omdat de vraag van de klanten zo groeide en het te duur werd op logistiek gebied. Het werd tijd voor een echte locatie. Daarom kozen we ervoor om daar een spiksplinternieuw magazijn over te nemen. Het is een mooie stap in onze verdere professionalisering", vertelt John Gijbels.


De overhandiging van de sleutel van het pand.

Samen met zijn vader Kris, moeder Annick en zus Jolene is hij actief in Euro Gijbels Spanje. Jolene Gijbels en haar man Tim Huybreckx verhuizen binnenkort naar Spanje met de kinderen om daar het bedrijf te runnen.


Tim, John, Kris en Jolene.

Bladgroenten, zachtfruit en bio

John vertelt dat ze met name actief zijn in bladgroenten. "Daarbij willen we nu ook meer gaan doen in citrus en zachtfruit. Ook zien we kansen in bio-teelt en hebben nog extra onaangeroerde gronden aangekocht om de teelt uit te breiden. Bijna alle benodigde certificaten zijn ondertussen binnen. Wij geloven dat er voldoende groeikansen zijn."



Naast het magazijn heeft Euro Gijbels ook geïnvesteerd in een nieuwe verpakkingsmachine en sorteermachine. Op die manier kunnen we klantgericht verpakken en de juiste kalibers per klant selecteren."


Het pand in Spanje.

Zo vers mogelijk
De Spaanse telers die de producten voor Euro Gijbels Spanje produceren hebben in totaal een areaal van ongeveer 40 hectare. "Wij hebben een band met deze producenten. Ze kennen en vertrouwen ons. Ik sta daar zelf regelmatig op het veld en leer ontzettend veel. Samen zorgen we ervoor dat we de beste kwaliteitproducten hebben die op tijd worden geoogst en zo vers mogelijk aan onze afnemers geleverd kunnen worden. Onze klanten zitten in België, Nederland, Luxemburg en Duitsland. Ook Euro Gijbels België is een klant van Euro Gijbels Spanje. Het zijn twee aparte entiteiten."




John Gijbels in een Spaans veld.

Voor meer informatie:
John Gybels
Euro Gijbels
Tel. +32 473 89 89 44
Web. linkedin.com/in/johngybels