Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Nieuw bij gemaksvoeding: ontkernde paprika’s

Church Brothers Farms uit Salinas, Californië, hoopt met hun 'Chef Ready Green Bell Peppers' aansluiting te vinden op de markt voor gemaksvoeding door de groene en rode paprika's gebruiksklaar te leveren, automatisch ontdaan van de stengels en zaden.

"Het met de hand verwijderen van de kern is arbeidsintensief. Vanwege de steeds hogere arbeidskosten is iedereen op zoek naar manieren om voedselvoorbereidingskosten te verlagen en we hebben deze behoefte in de markt gezien," zegt Rob Lehmann van FreshPro Sales & Marketing, de Canadese distributeur voor Church Brothers Farms.

Het product gaat ook mee met de trend tegen verspilling, heeft een langere houdbaarheid en zorgt voor besparingen, zegt Lehmann. "Je kunt de paprika vullen en producenten kunnen het in reepjes snijden voor groentebakjes of catering, afhankelijk van de menutoepassing."

Het grote voordeel van dit product is dat door de verwijderde kern deze paprika's gekoeld moeten worden opgeslagen en hierdoor met andere groenten kunnen worden vervoerd, terwijl gewone paprika's bij een warme temperatuur worden vervoerd.



Canadees debuut
Eind 2016 vond er al een zachte uitrol plaats en het product werd getoond tijdens de recente CPMA Annual Convention and Trade Show 2017. De Chef Ready paprika's worden in diverse hoeveelheden verkocht waaronder een 3x9 doos, met 48 stuks, in een doos van 24 pond en een zak van 9 stuks voor consumenten. De paprika's worden jaarrond in Mexico geteeld en worden vanuit McAllen, Texas verscheept.

Voor meer informatie:
Rob Lehmann
Fresh Pro Sales & Marketing
Tel: +1-587-580-9090
robl@freshprosales.com
www.freshprosales.com
Publicatiedatum: