Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

BrimaPack plant/oogstmachine genomineerd voor United Fresh Innovation Award

BrimaPack BV heeft vandaag bekendgemaakt dat zij in de categorie 'Best New Packing/Processing Equipment' (beste nieuwe verpakkings/verwerkingsapparatuur) zijn genomineerd voor de United Fresh 2017 Produce Innovation Awards.



De United Fresh 2017 Produce Innovation Awards erkent de resultaten van jarenlang onderzoek en ontwikkeling en de vooruitziende blik van bedrijven die innovatie op de markt brengen. De finalisten van dit jaar zullen op 14 en 15 juni worden tentoongesteld in de 'West Hall' van McCormick Place. Bezoekers kunnen dan op hun favoriet stemmen.

CEO van BrimaPack Ron van de Pavert: "We zijn erg blij om voor de United Fresh 2017 Produce Innovation Awards te zijn genomineerd. Ons unieke e-Drive-systeem vermindert drastisch de brandstofkosten en de uitstoot van broeikasgassen en biedt de optimale verrijdbaarheid die aan de huidige vereisten en toekomstige verwachtingen voldoet." 



De VeTrac e-Drive wordt aangedreven door de ingebouwde generator of direct door het elektriciteitsnet en is ook uitgerust voor toekomstige voeding door zonne-energie via batterij/zonnecellen.

Volgens BrimaPack heeft hun VeTrac e-Drive meerdere voordelen en unieke eigenschappen in vergelijking met de conventionele oogstmachines en verrijdbare machines, waaronder verhoogde brandstofbesparing en verrijdbaarheid en lagere geluidsemissies.

De VeTrac e-Drive machine kan ook gebruikt worden voor verschillende soorten applicaties, zeggen ze. Van verplanten tot oogsten. Werkplatforms zijn beschikbaar van 20x20 tot 30x35 voet (ongeveer 6x6 en 9x10 meter). Hefvermogen van 3 tot 12 ton, voor en achter. De machine kan ook worden uitgerust met sorteringstechnologieën, etikettering/afdrukken, logistiek, GPS-gestuurde afstandsbediening voor onderhoud, diagnostiek en toezicht, zelfs vanaf je smartphone.
Voor meer informatie contact opnemen met:
Ron van de Pavert
Tel: +31 315 640 731
sales@brimapack.com
http://www.brimapack.com/
http://www.unitedfreshshow.org

Publicatiedatum: