Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

BioWorks lanceert nieuw gewasbeschermingsmiddel tegen botrytis

BioWorks heeft BotryStop gelanceerd, een nieuw biologisch gewasbeschermingsmiddel speciaal ontwikkeld voor de bestrijding van ziekteverwekkers zoals Botrytis cinerea, Sclerotinia sclerotiorum en Monilinia spp. Het is gebaseerd op de natuurlijk voorkomende niet-pathogene saprofytische schimmel Ulocladium oudemansii (Stam U3) die bescherming biedt aan bloesems, fruit en plantweefsel.

BotryStop komt in een waterdispergeerbare korrelvorm, is verenigbaar met veel andere chemische stoffen, is vrijgesteld van residutoleranties en is een geweldig hulpmiddel bij resistentiebeheer.

Nationale salesmanager Jeff Distasio: "Het BioWorks-team verheugt zich om nog een OMRI-geregistreerd gewasbeschermingsmiddel aan te kunnen bieden dat veilig, effectief en beproefd is. Met betrouwbare testgegevens voor gewassen als druiven, aardbeien, sla en steenvruchten zal BotryStop nog een hulpmiddel zijn in onze ziektebestrijdingsportefeuille die klanten in zowel de agrarische als de tuinbouwsector kunnen gebruiken."
 
Voor meer informatie:
BioWorks
www.bioworksinc.com
Publicatiedatum: