Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Verbeterde verpakking voorkomt condensatie babyleafproducten

Optimale opslag en houdbaarheid van voeding zijn belangrijk voor zowel producenten, handelaren en transporteurs als voor de eindconsument. Om deze reden worden verpakkingen voortdurend aangepast en verbeterd, waardoor zij steeds efficiënter en aantrekkelijker worden. "We ontwikkelden onze nieuwe verpakking van 1 kilo op verzoek van een klant," vertelt Antonia Mirra. "Deze bak is vervaardigd uit speciaal plastic dat condensatie voorkomt. De kartonnen doos zorgt er vervolgens voor dat het product kan ademen waardoor het langer houdbaar is."



"Het concept is zo goed aangeslagen dat we vorige maand op verzoek van weer een andere klant ook een versie van 500 gram hebben geïntroduceerd," vervolgt Mirra. Het Italiaanse bedrijf verpakt vooralsnog alleen babyleaf op deze manier maar staat open voor alle mogelijke opties wat betreft maten en producten. 

De eindprijs wordt €0,20 hoger. "We hebben echter met onze klant overeenstemming bereikt dat hij zijn order vergroot dankzij feit dat het product langer vers blijft. Hierdoor wordt de hogere prijs gecompenseerd."

Voor meer informatie:
Antonia Mirra
Azienda Agricola Floriano Mirra
Tel.: +39 334399010 
Publicatiedatum: