Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

VoornePutten gewoon weer gecertificeerd

"Zoals u ongetwijfeld heeft vernomen is er rondom VoornePutten Uitzendbureau BV de afgelopen weken enige commotie ontstaan", laat de directie van Voorne Putten weten. "Vanwege een ongelukkige samenloop van omstandigheden en daaruit voortvloeiende misverstanden is onze onderneming helaas voor enkele dagen niet opgenomen geweest op de website van de SNA. Nadat de misverstanden door ons zijn opgelost, is VoornePutten Uitzendbureau BV per 4 mei weer opgenomen op de website van de SNA."
 
Inmiddels is het bedrijf gewoon weer NEN 4400-1 gecertificeerd. "Hiermee wordt bevestigd dat VoornePutten Uitzendbureau BV geheel in lijn handelt met wet- en regelgeving", laten ze weten. Het bedrijf biedt hun welgemeende excuses aan voor eventuele onrust die is ontstaan door het ontbreken van de vermelding.


Directie VoornePutten Uitzendbureau BV v.l.n.r. Ruhi Ayyildiz, Rayif Ayyildiz en Rahmi Ayyildiz

"VoornePutten Uitzendbureau BV is en blijft uw betrouwbare partner in flexibele arbeid. Het SNA-keurmerk is hiervan het bewijs. VoornePutten Uitzendbureau BV heeft de zaken goed op orde. Wij bedanken u voor het in ons gestelde vertrouwen."

Wenst u een persoonlijke toelichting dan kunt u Rayif Ayyildiz, directeur/eigenaar VoornePutten uitzendbureau BV benaderen op telefoonnummer 06-53 74 50 63 of Laila Charrouda, bedrijfsjurist, op telefoonnummer 06- 47 00 77 31
 
VoornePutten Uitzendbureau BV
Oud Camp 8
3155 DL Maasland
t +31 (0)174-294500
f +31 (0)174-290991
info@voorneputten.nu
www.voorneputten.nu
 
Publicatiedatum: