Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Installateurs scheuren erop los bij Svensson-middag

Afgelopen vrijdag gingen de installateurs als een "Jekko" bij Van der Ende Racing in Poeldijk. Na de drukte van afgelopen jaar was het nu tijd om te ontspannen en een versnelling terug te schakelen. Rond de 150 gasten uit heel Nederland waren aanwezig op de 2e editie van Svensson Installer's Day.



De dag begon met de Svensson informatiemarkt. Hier stonden de vijf productfamilies Harmony, Luxous, Obscura, Tempa en Solaro centraal. Aansluitend konden de installateurs hun kennis testen in de Kahoot quiz.

De winnaar van deze quiz was Willem van Geest van Steetec. Kort de productkennis bijtanken en dan als een jekko gáán op de kartbaan. Sommige mannen kwamen gewoon voor de gezelligheid, maar het grote merendeel ging in de hoogste versnelling en lieten hun racekunsten zien op de kartbaan bij Van der Ende Racing.

Na de Endurance race van 2,5 uur, nam de trotse winnaar, het team (Lance) Stroll, de beker in ontvangst. De overwinning werd volgens de traditie van de van Formule 1 gevierd met champagne en felicitaties van de pitstop dames. Na het racen was het tijd voor een heerlijke BBQ en kon er worden nagepraat over de raceprestaties.

Voor meer informatie: 
Ludvig Svensson
Publicatiedatum: