Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Lamboseeds project gebaseerd op kleur groente

Zaadbedrijf Lamboseeds bundelde de krachten met een aantal vooraanstaande bedrijven in Noord- en Zuid-Italië zoals Lorenzini Naturamica di Sermide (Mantua), Il Castello di Stanghella (Padua) en op San Rocco di Leverano (Lecce) voor een nieuw project.

De slogan luidt: "Door onze groenten ga je je goed voelen. "De bedrijvenbesloten om de consumenten direct aan te spreken door een kleurenpalet dat gerelateerd is aan de voedingseigenschappen van deze producten. De rodekleur van tomaten en mini-watermeloenen symboliseert lycopeen, groen cynarin,paars alpha lipoisch zuur en oranje beta-caroteen. Zoals uitgelegd door SandroColombi, sales director van Lamboseers, "zijn de biomoleculen in onzeproducten een belangrijk element in onze dialoog met consumenten. Verkopersstellen ons initiatief ook prijs, omdat het heel makkelijk te begrijpen is.


Dankzij de genetica van Lamboseeds en de teeltervaring van de bedrijven die deelnemen aan het project zijn er tests uitgevoerd en zijn er hybriden, die duidelijke resultaten gaven, geselecteerd.


"Wij geloven dat de samenwerking tussen de zaadbedrijven, producenten en distributeurs van toegevoegde waarde is. Er is genoeg beschikbaar en we hebben ook enkele goede ideeën wat betreft de verpakking!"



Tomaten verpakt als chocolaatjes


Lamboseeds is opgericht in 2003 in Sant'Agata Bolognese (BO) en vertrouwt op een netwerk van vertegenwoordigers over heel Italië en op een groep onderzoekers en technici. Naast in watermeloenen (de Minirossa is vrij populair) investeren ze ook veel in paprika's en tomaten.


Contacten:
Lamboseeds Srl

Piazza dei Martiri, 22
40019 Sant'Agata Bolognese (BO)
Tel.: (+39) 051 963033
Fax: (+39) 051 963491
E-mail: info@lamboseeds.com - s.colombi@lamboseeds.com
Web: www.lamboseeds.it
Publicatiedatum: