Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Incotec sponsort golftoernooi in Boedapest

Zaadverbeteringsbedrijf Incotec sponsort het ISF 2017 golftoernooi, waarmee de start van het belangrijkste jaarlijkse congres en beurs voor de internationale zaadsector, georganiseerd door het ISF (International Seed Federation), wordt aangekondigd. Het toernooi vindt plaats op 21 mei bij de Pannonia Golf Club in Boedapest, Hongarije en gaat vooraf aan het driedaagse congres en de handelsbeurs van 22 tot en met 24 mei.
Naast de sponsoring van het toernooi stelt Incotec geldprijzen beschikbaar voor de winnaar en winnares van het toernooi, te besteden aan een goed doel naar keuze.

Erik Jan Bartels, Managing Director van Incotec: "Als traditioneel sponsor van dit toernooi ondersteunt Incotec het waardevolle werk dat het ISF doet voor de zaadsector, daarnaast is het een informele en plezierige manier om de ISF-activiteiten te starten."

Beurs
Onder het thema 'Covering every Corner', zijn de drie nieuwste producten voor mais te zien op de Incotec stand, evenals de laatste ontwikkelingen in tomatenpriming.

Voor meer informatie:
Incotec
Westeinde 107
1601 BL Enkhuizen
Tel +31 (228) 358000
Fax +31 (228) 358011
www.incotec.com
Publicatiedatum: