Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Gert-Jan van Geest, Eminent Food:

"Steeds meer interesse in specialties bij foodservice en retail"

Tholen - "De markt voor specialties is nog steeds groeiende. Koks experimenteren meer en meer en de culi-consument pakt dat weer op om thuis aan de slag te gaan", vertelt commercieel manager Gert-Jan van Geest van Eminent Food, één van Europa's grootste leveranciers en producenten van exclusieve (glas)groenten, die zich onderscheiden in maat, vorm, kleur of smaak.



"Het Eminent Food assortiment in tomaten, uiteenlopend in allerlei vormen, kleuren, maten en smaken, wordt steeds groter. Uiteraard zien we dat er veel gekopieerd wordt, maar wij kunnen wel zeggen dat wij de grootste keuze hebben en de mooiste mix kunnen maken. Dit kunnen we omdat ons veredelingsbedrijf Eminent Seeds continue werkt aan ontwikkeling en verbetering van bestaande en nieuwe variëteiten", vertelt Gert-Jan.



"Ons peperassortiment wordt ook steeds groter. Er wordt steeds pittiger gegeten. Nu is er veel vraag naar de heetste pepers, zoals de Carolina Reaper. Daar hadden we achteraf gezien nog meer van aan kunnen planten. Uiteraard lopen onze kroonjuweeltjes Tomberry pareltomaatjes en Tinkerbell-babypaprikaatjes heel goed", vertelt de commercieel manager van Eminent Food.





Steeds meer Nederlandse en buitenlandse foodservicebedrijven en retailers hebben interesse in onze specialties. Samen met de Nederlandse exporteurs kunnen we de buitenlandse klanten bedienen, die ons steeds vaker weten te vinden via onze website en social media. Deze week kan de Nederlandse consument ons vinden op onze stand tijdens de Libelle-zomerweek. Daar staan de Tomberry en Tinkerbell in de spotlights", besluit Gert-Jan.

Voor meer informatie:
Eminent Food
ABC Westland 118
2685 DB Poeldijk
T: +31 174 214583
g.vangeest@eminentfood.nl
www.eminentfood.nl