Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
KG Greenhouses

"Markt turn-key projecten Oost-Europa trekt aan"

Tholen - Steeds meer nieuwe kassen worden turnkey opgeleverd. De hoofdaannemer neemt de opdracht aan en levert een kant-en-klare kas op die direct klaar is om in geteeld te gaan worden. Bij KG Greenhouses zetten ze hier op in. Bernardo Greeve is, samen met zijn broer Ferry, eigenaar van KG Greenhouses: "Ons doel is om meer turnkeyprojecten te gaan bouwen. We zien vooral in Oost-Europa deze markt voor ons aantrekken."




KG Greenhouses bouwt vooralsnog meestal kassen tot 5 hectare. Dat is hun specialiteit. Bernardo: "Daar hebben we veel ervaring in en daar ligt onze kracht." De klantenkring van KG Greenhouses is wereldwijd: van Australië en Rusland tot en met Groot-Brittannië en Litouwen.

Profiteren van elkaars kennis en kunde
KG Greenhouses zit in het zelfde pand als KG Systems. KG Systems is leverancier van kweektafels, kweektafelsystemen en interne transportsystemen De bedrijven hebben de zelfde eigenaren, maar ieder een aparte entiteit. Natuurlijk profiteren ze van elkaar kennis en kunde. Bernardo:"We vullen elkaar aan, waar dat handig is. De combinatie werkt goed. Het is goed om onze kennis op deze manier met elkaar te delen.



HortiCentar
In Macedonië heeft KG Greenhouses een eigen trainingscentrum. In samenwerking met de Nederlandse overheid en een lokale partner bouwden ze hier een centrum waar men om leert gaan met de moderne teelttechnieken. Van Iperen en Van der Knaap Substrates zijn betrokken als leverancier. Bovendien leveren ze kennis aan en organiseren er soms een seminar. Aanvankelijk was dit voor de lokale markt bedoeld. Inmiddels ontvangen ze er ook mensen uit de hele Balkan, Letland Oekraïne, China en Kazachstan.



Voor meer informatie:
KG Greenhouses
Leeuwenhoekweg 58
2661 DD Bergschenhoek
Tel. 010 - 5212644
info@keesgreeve.nl
www.kggreenhouses.nl