Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

AWZI Nieuwe Waterweg als oplossing waterzuivering

Per 1 januari 2018 moeten telers voldoen aan de wettelijke verplichte met betrekking tot zuivering van de restwaterstromen. Alleen indien deelgenomen wordt aan een goedgekeurd businessplan voor een collectieve oplossing is uitstel tot uiterlijk 1 januari 2021 mogelijk. Een van de mogelijke collectieve oplossingen is de AWZI Nieuwe Waterweg, geldig voor telers die binnen dit verzorgingsgebied vallen.



Voor de telers die binnen dit verzorgingsgebied vallen zijn al een aantal informatiebijeenkomsten en een webinar georganiseerd. Naar aanleiding van deze bijeenkomsten is besloten het businessplan verder uit te werken en in te dienen bij bevoegd gezag. Komende maand moet duidelijk worden hoe het financiƫle plaatje eruit komt te zien. Aan de hand van deze informatie kunnen telers zich dan definitief aanmelden voor deelname aan deze collectieve oplossing. Heeft u nog niet eerder informatie ontvangen over de AWZI Nieuwe Waterweg maar denkt u wel in dit verzorgingsgebied te vallen (controleer dit aan de hand van de overzichtskaart), stuur dan een mail naar water@ltoglaskracht.nl zodat u op de hoogte gehouden wordt.

Wilt u de informatie uit het webinar terugkijken of de presentatie inzien, klik dan hier.
Publicatiedatum: