Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Russische kwekerij breidt uit en gaat voor belichting

De Agrokultura Group is een van de grootste Russische kasgroententelers. In augustus 2016 kocht het bedrijf al voor 12 hectare HSE NXT II lampen van 1000 Watt en ze hebben besloten om deze lampen voor nog weer 30 hectare tomatenteelt aan te schaffen. 



De Agrokultura Group is een relatief jong bedrijf dat is opgestart in december 2015. Het bedrijf ligt zo'n 100 km van Moskou en produceert het hele jaar rond komkommers en tomaten. In 2017 verwachten ze 10.000 ton groenten te produceren. De kassen van Agrokultura worden in fases gebouwd en nadat ze met een ander bedrijf hadden samengewerkt voor fase 1, besloten ze voor fase 2 (12 hectare) samen te gaan werken met Hortilux. Agrikultura was hierna zo onder de indruk van de kwaliteit van de producten van Hortilux dat ze in fase 3 (30 hectare) ook weer samen zullen gaan werken. 




De Hortilux 1000 Watt HSE NXT II armatuur met BETA reflector is speciaal ontwikkeld voor hogedraadteelt. Het innovatieve koelsysteem met koelribben zorgt voor een optimale controle van de temperatuur in het armatuur. 

Voor meer informatie:
Hortilux
Vlotlaan 412
2681 TV Monster
Netherlands
www.hortilux.com
Publicatiedatum: