Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Coco Conserven:

"Door in te blikken omzeilen we de energie slurpende en voedselverspillende verslogistiek"

Coco Conserven wil mensen vaker conserven laten eten. Maar het bestaande aanbod heeft niet bepaald het imago van een culinair hoogstandje. "Onze oplossing is om lékker te conserveren en er een goed verhaal bij te vertellen", vertelt Vera Bachrach van de conservenfabriek ui Zaandam in Trouw.

"Onze droom is om uit te groeien tot een fameus conservenhuis dat alle conserveringstechnieken tot in de puntjes beheerst en het bewaren van smaak tot kunst verheft. Ons doel is om een nieuw licht op de voedselindustrie te werpen en een 'houdbaar' voedselsysteem te realiseren", verklaart de conservenfabriek op haar website.

"Tegen het licht van voedselverspilling, de footprint van onze verscultuur en de korte tijd die mensen hebben om te koken bieden conserven uitkomst. Door in te blikken omzeilen we de energie slurpende en voedselverspillende verslogistiek en komen we terecht in een wereld die minder verspilt en die kan leveren on demand!"

"In een oude granatenperserij die we hebben omgebouwd tot een kleine conservenfabriek verwerken we verse ingrediënten tot smaakvolle gerechten die je lang en ongekoeld kunt bewaren. We conserveren met het idee dat bijzondere smaken zich in de loop van weken en maanden ontwikkelen en kiezen gerechten die door het conserveren nog smaakvoller worden. "

www.cococonserven.nl
Publicatiedatum: