Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Canadese Under Sun Acres stort fundering voor WKK kasproject

In Leamington Ontario werkt Canadese kasleverancier Universal Fabricating momenteel samen met Nederlandse kassenbouwer Bom Group aan een 10 hectare project voor paprikateler Under Sun Acres. 


De fundering voor Under Sun Acres werd vorige week aangelegd

Voor het supermoderne nieuwbouwproject levert Bom Group een aluminium dak- en gootsysteem aan Universal Fabricating. De bedrijven hebben in het verleden samengewerkt aan diverse andere Canadese projecten. Bom Group directeur Martin van Zeijl: "Universal Fabricating is een lokale fabrikant van staalconstructies en folietunnels. Bij dit project zal een onderbouw van Universal Fabricating geïntegreerd worden met het aluminium Venlo-dak-en-gootsysteem dat we hebben ontwikkeld." 
Daarnaast zal BOM Group voor het nieuwe kasproject ook het scherm- en verwarmingssysteem leveren.



Under Sun Acres is een nieuw bedrijf opgericht door de in Leamington gevestigde paprikateler Chris Del Greco. Ze hebben grote plannen voor hun moderne, grootschalige Venlokas complex. De teler bouwt momenteel de eerste 10 hectare, maar de land- en verwarmingsinfrastructuur is ingesteld voor een totaal van 20 hectare. Del Greco heeft in drie grote WKK-installaties geïnvesteerd van GPN-Jenbacher om het project van warmte en elektriciteit uit warmtekrachtkoppeling te voorzien.

Van Zeijl verwacht dat de eerste 10 hectare aan het eind van de zomer klaar zullen zijn. Op tijd om in december de eerste gewassen te planten.

Voor meer informatie:
Bom Group
Ton Versteeg 
Export Manager
+31 (0)6 15014548
+31 (0)174 725111


Publicatiedatum: