Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Visser viert 50-jarig bestaan met open dagen in juni

Dit jaar viert Visser haar 50-jarig bestaan en dat wil het bedrijf graag met klanten vieren. Van 12 t/m 16 juni houdt het bedrijf open dagen waarin het laat zien waar Visser in 2017 en in de toekomst voor staat.



In 1967 verkocht Visser haar eerste machine: de pottenpers. De daaropvolgende jaren ontwikkelde het bedrijf vele innovaties in de tuinbouw. Het aantal orders voor machines trok razendsnel aan. Sterker nog: dat ging zelfs zo goed dat een krantenartikel in 1967 luidde: 'We gaan voorlopig maar eens niks uitvinden'. Nu, vijftig jaar later, beschikt Visser over een compleet assortiment aan tuinbouwtechniek. Visser zag ook kansen in andere sectoren, zoals groenten en fruit, kuikenbroederijen en de voedselindustrie. Gezamenlijk met deze business units heeft Visser zich ontwikkeld tot de Viscon Group, waar het bedrijf dagelijks werkt aan nieuwe ideeën en innovaties.



Live demonstraties en rondleidingen
Tijdens de open dagen zal Visser meer dan 40 machines live demonstreren. Gedurende 5 dagen zullen er exclusieve tours door het bedrijf plaatsvinden. Visser heeft een aantal bijzondere ontwikkelingen te tonen, zoals de introductie van de stektransplanter 'Autostix'. Zo is er ook veel vooruitgang geboekt met Vissers gepatenteerde wax machine voor herbebossing en daarnaast zal de onthulling plaatsvinden van de nieuwste TIFS (replugging machine) én de 100% transplanter. Visser demonstreert ook haar automatiseringsoplossingen in hydroponics en meerlagenteelt.



Lancering Autostix – stek transplanter
Tijdens het 50-jarige bestaan zal de wereldwijde lancering van de revolutionaire stek transplanter 'Autostix' plaatsvinden. Visser introduceert in samenwerking met Visser Supplies een volledig geautomatiseerde stek stripplanter, geschikt voor zowel hoge capaciteiten als kleinere hoeveelheden. De Autostix tranplanter is in de Verenigde Staten al geïntroduceerd in samenwerking met Ball Horticultural Company en behaalt capaciteiten van 11.000 stekken per uur en kan overweg met elk soort stek.



Seminars
Tijdens de open dagen organiseert Visser een aantal seminars over marketing in retail, innovaties in diepwaterteelt of de laatste ontwikkelingen in meerlagenteelt. U kunt zich registreren voor de seminars via https://viscongroup.eu/plant-technology/. Registratie voor de seminars is verplicht



Visser Open Dagen
Wanneer: maandag 12 juni t/m vrijdag 16 juni 2017
Waar: Visser hoofdkantoor – Mijlweg 18, 's-Gravendeel, Nederland
Programma & registratie: https://viscongroup.eu/plant-technology/  



De Visser Open Dagen vinden in dezelfde week plaats als het Flower Trials event.

Publicatiedatum: