Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

De tomatengalmijt is in opmars

Tholen - De moeilijk te bestrijden tomatengalmijt is een groot probleem voor veel telers. Nancy Meijer, consultant bij Biopol, merkt dit als geen ander. Ze krijgt dan ook steeds vaker de vraag of er een goede oplossing is voor deze plaag. Zij raadt het gebruik van Agricolle in combinatie met roofmijten. 



Agricolle is een biologisch middel die de tomatengalmijt omhult en verstikt. Nancy: "Door dit middel te gebruiken met een interval van 3 dagen, gedurende twee weken, kun je de levenscyclus van de tomatengalmijt doorbreken. Hierna wordt bekeken hoe verder te gaan met de combinatie Agricolle – roofmijten. Het grote voordeel van dit middel, ten opzichte van chemische middelen, is dat het de biologische bestrijders wel leven laat." 



Nancy Meijer is inmiddels een expert op het gebied van Agricolle. Zij was vanaf dag één betrokken bij de introductie van dit product van Biopol. Nancy: "Agricolle werkt overigens niet alleen tegen de tomatengalmijt. Er zijn genoeg andere plagen, zoals spint, witte vlieg en meeldauw, waar Agricolle korte metten mee maakt, mits goed toegepast.


Voor meer informatie:
BioPol Natural
Nijverheidsweg 11
3251 LP Stellendam
Tel. +31(0)187-493422
Fax.+31(0)187-491269
Email: info@biopol.nl 
Internet: www.biopol.nl