Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Schermen in 's werelds grootste overdekte mangrove

Het in het Westland gelegen familiebedrijf SchermNed werkt mee aan de bouw van de grootste overdekte mangrove ter wereld. De mangrove zal in Burgers' Zoo in Arnhem komen te staan en heeft een oppervlakte van 3000m².

 

Het miljoenenproject zal dit jaar worden afgerond en is uniek in zijn soort. Nergens ter wereld is er ooit een mangrove gebouwd van deze grootte en techniek. Naast de grootte wordt het ook de meest bevolkte mangrove ter wereld worden, zowel in aantallen als in diversiteit in dieren. De overdekte mangrove is gebouwd met de nieuwste technieken en is ook zeer duurzaam.


Klik hier voor groot

Mede door het buitenscherm als klimaat- en zonweringssysteem van SchermNed kunnen de leefomstandigheden van Belize (Midden-Amerika) perfect worden nagebootst. Het is uiterst belangrijk dat dit goed wordt gedaan, aangezien de dieren altijd in de perfecte klimaatomstandigheden moeten kunnen leven. Het zonweringssysteem dat SchermNed zal plaatsen zal de grootste koepelzonwering ter wereld worden.

Voor meer informatie:
SchermNed
Grote Woerdlaan 36c
2671 CL Naaldwijk
T: +31 (0) 174 622214
F: +31 (0) 174 622687
E: info@schermned.nl
www.schermned.nl
Publicatiedatum: