Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
'Kas groeit' organiseert workshop:

Leiding geven in de 21ste eeuw

In een markt van toenemende globalisering en nieuwe technologieƫn is het blijven ontwikkelen van vakmanschap van cruciaal belang voor de toekomst van de Nederlandse glastuinbouw. Daarom is er meer aandacht nodig voor leiderschap. Een coachende leider helpt medewerkers bij hun ontwikkeling door aandacht te hebben voor hun talenten. Wil je meer weten? Kom dan naar de workshop op 1 juni a.s. om 13.30 uur in de Demokwekerij in Honselersdijk. Hans Nieuwenburg, assistent bondscoach waterpolo en Frank Jeene, van PRiMAN Talentmanagement, geven op een prettige manier invulling aan het programma.

Niet iedere leider heeft nu al het zelfvertrouwen om ook een goede coach te zijn. Door tijdsdruk komt het er niet van of de kennis en vaardigheden ontbreken. Wanneer ben je een goede coach? De gastspreker vertelt hierover meer en tijdens de workshop gaan we op een interactieve manier over leidinggeven in gesprek.

Als gastspreker hebben we Hans Nieuwenburg uitgenodigd. Hij is assistent bondscoach van de waterpolomannen. Hans die samen met Robin van Galen en het Nederlands mannenwaterpoloteam aan een reis begon richting de Olympische Spelen in Rio 2016. Hij vertelt een verhaal over talenten inzetten, focus, teamwork, vallen, opstaan en weer doorgaan. Hans vertelt met humor, zelfspot en passie, ondersteunt door mooie beelden van verschillende sporten. Nieuwsgierig? Hans geeft hier een korte toelichting.



Aansluitend hebben we de workshop van Frank Jeene van PRiMAN. Hij geeft antwoord op de volgende vragen: Wat maakt iemand een goede leider? Is dat iemand die op de achtergrond opereert en een veilige werkomgeving weet te creƫren waar de medewerkers hun talenten durven in te zetten?

Wil je deelnemen aan de workshop leidinggeven in de 21ste eeuw? Meld je dan hier aan.
Publicatiedatum: