Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Sinclair Compact Pattern etiketteermachine wint zilveren Macfrut Innovation Award

De Sinclair Compact Pattern Labeller (CPL) etiketteermachine is onderscheiden met de zilveren medaille van de Macfrut Innovation Awards 2017 in de categorie verpakkingen en verpakkingsmaterialen. Het Macfrut Innovation Award Program dat wordt gesponsord door Cesena Fiera en The Agrarian Informer is gericht op het belonen van productinnovatie en -kwaliteit en duurzame ontwikkeling in de tuinbouwsector. 

De nieuwe innovatieve Compact Pattern Labeller van Sinclair is voorzien van een nieuw bedieningspaneel en een automatische hefarm. Het touchpad paneel en de externe toegang bieden nog meer efficiëntie evenals een hogere mate van automatisering. Door het flexibele patroon programmeren van de CPL wordt het etiketteren van fruit aanzienlijk vergemakkelijkt en nauwkeuriger. 



De Macfrut Innovation Awards werden in acht verschillende categorieën uitgereikt. "We willen Cesena Fiera en The Agrarian Informer bedanken voor het sponsoren van dit initiatief en we zijn blij dat we erkenning hebben gekregen voor onze compacte etiketteermachine," vertelt Tim Watkins van Sinclair. 

Het bedrijf is actief in 50 landen over de hele wereld en vervaardigt etiketten en apparatuur voor de AGF-verpakkingssector die voldoen aan alle relevante wetgeving. De unieke Sinclair Tab-lift maakt het mogelijk fruitetiketten snel en volledig te verwijderen. Sinclair levert zijn klanten wereldwijd deskundige service en technische ondersteuning.


Contact:
Maria Montalvo
Sinclair Systems International
Tel: (559) 445-1416
Publicatiedatum: