Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Hoe internationaliseert Koppert Biological Systems?

Precies 50 jaar geleden startte Koppert Biological Systems met de productie van haar eerste roofmijt. Inmiddels is het familiebedrijf uitgegroeid tot wereldmarktleider in biologische gewasbestrijding en -bestuiving en is met 35 vestigingen in 23 landen actief.

Koppert is niet langer 'het best bewaarde geheim van de Nederlandse Tuinbouw, maar is door het FD gekroond tot 'De Nieuwe Kampioen van Nederland'. Het bedrijf werd geprezen om zijn ondernemerschap, eigen investeringen in R&D en de maatschappelijke functie die het bedrijf in deze tijd steeds zichtbaarder vervult.

Martin Koppert, business development manager, zal in een interactieve masterclass op 11 mei de strategie van het snelgroeiende bedrijf verder toelichten aan de hand van het MABA model ofwel ''Market Attractiveness Business Assessment''.

Hij zal aan de hand van dit model ook dieper ingaan op internationale uitdagingen in de markt, concurrentie van chemische concerns als Bayer en Monsanto en de wijze waarop Koppert door wil groeien in vooral extensieve gewassen. 'Van curatief naar preventief' is hierbij een belangrijk adagio. Koppert denkt ook verder dan alleen haar productenpakket. Het draait niet langer slechts om plantgezondheid, maar ook de gezondheid van consumenten vervult een steeds prominentere rol.

Ook deze masterclass zal weer worden afgesloten met een oproep aan studenten en afgestudeerden om Koppert Biological Systems terzijde te staan bij het realiseren van haar toekomstambities. Het concrete profiel van de persoon die Martin Koppert zoekt, voor een stage dan wel een volledige werkplek, volgt aan het einde van de masterclass. Vier weken kan tijdens een 'pitch webinar' op die vacature gesolliciteerd worden.

Internationaliserende ondernemers, studenten en alle overige geïnteresseerden zijn van harte welkom tijdens deze gratis masterclass op donderdag 11 mei aanstaande vanaf 19.30 uur. Registreren kan via deze link.

Meer informatie is te verkrijgen op www.jungletalks.com of per email bij Ed Smit, ideas@ideavelop.biz.

Publicatiedatum: