Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Presenteer je product op de AH-Podiumdag

Op 7 juni wordt voor derde keer op rij de Albert Heijn Podiumdag georganiseerd. Een mooi moment om als potentiële leverancier met Albert Heijn kennis te maken, en andersom natuurlijk. Inschrijven kan tot en met 26 mei 15:00 uur.

Nieuwsgierig naar nieuwe producten
Marit van Egmond, Commercieel Directeur bij Albert Heijn: "Ik ben altijd enorm nieuwsgierig naar allerlaatste ontwikkelingen. De podiumdagen zijn een perfect platform om al die mooie innovaties te ontdekken. Voor nieuwe producenten en leveranciers een prachtkans om bij ons op het schap of in de online shop te komen. Afgelopen jaren waren de podiumdagen echt een succes. Meer dan zeventig producten hebben op deze manier ons assortiment verrijkt. Ik kijk dan ook reikhalzend uit naar de komende editie."

Speeddates & workshops
In speeddates van 15 minuten kunnen leveranciers kennismaken met de category en inkoop managers van Albert Heijn en vertellen waarom hun product niet gemist kan worden op het schap. Naast de speeddates zijn er ook workshops over logistiek en kwaliteit.

Pak het podium op 7 juni
De podiumdag vindt plaats op woensdag 7 juni op het hoofdkantoor in Zaandam. Voor meer informatie over het programma, de uitgangspunten voor deelname én natuurlijk het inschrijfformulier, ga naar www.ahpodiumdagen2017.nl.
Publicatiedatum: