Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Mei: Special Water op Groentennieuws

Tholen - Vanaf vandaag houden we op onze tuinbouwnieuwsbrieven een Special Water. Dat betekent dat we op onze bloemen- en plantennieuwsbrieven BPnieuws en FloralDaily en op onze kasgroentennieuwsbrievenGroentennieuws en HortiDaily dagelijks aandacht besteden aan alles wat te maken heeft met water in de kas.

Emissies, spui- en gietwater, water-ontsmetting, vitalisers, kaderrichtlijnen, drainwater, ECA-units, teelt op water, telen met zout water, watergift... Water is van levensbelang voor de tuinbouw en het is geen wonder dat er zoveel gebeurt wat met water te maken heeft. Nu regelgeving omtrent lozing steeds strenger wordt en met het oog op de zuiveringsregels die volgend jaar gelden, is het thema water zelfs een van de meest besproken onderwerpen in tuinbouwland.



Special
Reden genoeg om deze maand speciale aandacht te geven aan water. Bedrijven, die bij kunnen dragen aan dit onderwerp, worden uitgenodigd om kosteloos een bericht in te sturen naar tuinbouw@agf.nl, maar je kunt ook contact opnemen met de redactie voor het schrijven van een artikel. Bovendien is dit ook een mooie kans om je eigen bedrijf een maand lang in de spotlights te plaatsen met behulp van een banner binnen deze prominente Special.

Adverteren
Er zijn mooie mogelijkheden om je bedrijf of product te promoten in de special Water. Dit kan met behulp van een banner binnen de Special. Een maand adverteren op een van de nieuwsbrieven is slechts € 800. Op de website sta je de hele maand voor € 500. Doorplaatsing op andere websites is mogelijk tegen speciaal tarief. Stuur een mailtje voor meer informatie.
Publicatiedatum: