Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Fotoverslag Medfel 2017

Vorige week dinsdag ging in het Franse Perpignan de vakbeurs Medfel in een nieuwe opzet van start. Evenals andere jaren werden de seizoensvooruitzichten voor meloenen, abrikozen, perziken en nectarines gepresenteerd. Dit jaar hadden de perziken- en nectarineramingen echter alleen betrekking op Frankrijk. Italië en Spanje hebben ervoor gekozen om hun prognoses in mei bekend te maken.


Klik hier voor een fotoverslag

Vorst
Dit seizoen waren veel telers en handelaren nieuwsgierig naar de mogelijke gevolgen van de recente vorstperiode.

Bezoekers
De meeste bezoekers aan deze vakbeurs waren uit Frankrijk afkomstig hoewel er ook wat deelnemers uit andere landen uit het Middellandse Zeegebied aanwezig waren. De exposanten waren tevreden over over het aantal bezoekers. Sud de France nodigde kopers uit andere Europese landen uit, wat altijd bijzonder gewaardeerd wordt. Medfel is dan wel niet de drukst bezochte beurs maar exposanten zijn tevreden over de kansen die hij biedt om klanten en concurrenten te ontmoeten. 

Dit jaar werden er weinig nieuwigheden tijdens de beurs gepresenteerd. Desondanks is Medfel op weg één van de bekendste AGF-beurzen in Frankrijk te worden. 

Klik hier voor een fotoverslag
Publicatiedatum: