Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Balkontuin wint aan populariteit in China

"Onze vierkante meter tuin helpt mensen om hun eigen groenten op hun balkon te kweken, " zegt een sales vertegenwoordiger van het Home Supply Distribution Centre in Dadong in Shenyang, China.


Het managementteam van de Vierkante Meter Tuin 


Jonge bladspinazie in een vierkante meter tuin van een klant

"Ons biologische substraat is gemaakt van natuurlijk ingrediënten, waaronder kokosnoot, visgraat, zeewier, algen en oesterschelpen. Het wordt op een hoge temperatuur gefermenteerd en daardoor zitten er geen wormeieren, bestrijdingsmiddelen of kunstmest in. Hierdoor is het rijk aan voedingsstoffen, geurloos en vrij van wormen." 




De belangrijkste ideeën achter het Vierkante Meter tuin project

"Ons bedrijf is op 20 oktober 2016 opgericht. Onze tuinen van een vierkante meter zijn binnen dit anderhalve jaar al in 340 steden door heel China te vinden. We hebben nu 90.000 klanten in China en exporteren onze producten al naar Singapore, Los Angeles en Rusland. De verkoopcijfers en de marktprijzen zijn ook flink gestegen. Onze tuinen zijn zo populair, omdat mensen graag mooie en gezonde groenten op hun balkon willen laten groeien."


Komkommer uit een vierkante meter tuin

"We verkopen onze producten door middel van e-commerce en in winkels. Het grote e-commerce platform waar wij mee werken is WeChat. Op dit moment is ons product nog nieuw in deze markt en de verkoop groeit nog steeds. Naast het gewone publiek maken ook hotels wereldwijd gebruik van onze producten."

Shenyang Dadong Home Supply Distribution Center
Telefoon: 86 18706309885


Publicatiedatum: