Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Kasbouwer J.Huete breidt uit met nieuwe faciliteit

J. Heute heeft onlangs hun nieuwe opslag- en productiefaciliteit in Murcia, Spanje geopend. De Spaanse kasbouwer heeft deze investering gedaan door de sterke expansie en groei van het bedrijf.



De nieuwe fabriek van J.Huete is ultramodern en 2.000 m2 groot met speciale machinerie voor het fabriceren van kasstructuren en componenten. De nieuwe opslag stelt J Huete in staat om al haar technologie in alle soorten en maten in huis te houden en kan zo de productiecapaciteit omhoog schroeven.


Daarnaast investeert J. Huete in technologie en machinerie voor haar nieuwe onderzoeks- en ontwikkelingsprojecten. Het bedrijf, geleid door Javier Huete, ontwerpt en fabriceert alle componenten voor kassen in haar fabriek in Murcia. Huete verzekert persoonlijk dat ieder product de voor het merk kenmerkende kwaliteit heeft. "Wij van J. Huete zijn trots op het fantastische team dat we hebben en we zijn ervan overtuigd dat deze uitbreiding van onze faciliteiten ons zal helpen een geweldige service aan onze klanten te blijven leveren."



Voor meer informatie:
J.Huete International 
Publicatiedatum: