Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Primato kiest voor belichting

Primato, gerund door eigenaren Kevin Pittoors en Chelsey Kenis, is altijd op zoek naar nieuwe soorten en innovaties voor hun tomatenteelt. In 2016 zijn zij zich verder gaan verdiepen in het maximaliseren van het rendement door middel van assimilatiebelichting. Na zeer gedegen onderzoek heeft Primato besloten om samen te werken Gavita.



Doorslaggevende factoren waren de hoge lichtopbrengst, het degelijke armatuur en de goede service. Een ander belangrijke toegevoegde waarde is het Gavita opbergsysteem. Dit opbergsysteem vergemakkelijkt de opslag van de armaturen in de zomermaanden. Wanneer de armaturen in de zomer blijven hangen, onderscheppen zij licht en vervuilen zij door het stof uit de kas. Door de armaturen op te bergen, wordt het natuurlijke licht efficiƫnter gebruikt en blijven de reflectoren langer in optimale staat.

Martin van Ginkel, Account manager Benelux bij Gavita, is blij met de keuze van Kevin en Chelsey: "Met een gedegen bedrijfsvoering en hun grote passie voor het vak, ligt er voor Primato een prachtige toekomst in het verschiet. Gavita is trots daar een bijdrage in te mogen leveren."

Voor meer informatie:
Gavita
Oosteinderweg 127
1432 AH Aalsmeer
+31 (0) 297 380 450
www.gavita.nl
Publicatiedatum: