Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Klanten vonden naalden in product

Morrisons roept sperziebonen terug

De supermarktketen Morrisons heeft bepaalde verpakkingen sperziebonen teruggeroepen nadat twee klanten naar verluidt naalden in de groenten hadden gevonden. De terugroeping betreft verpakkingen gedopte bonen (170 gram) met de houdbaarheidsdata 22 april, 23 april en 24 april 2017.

Morrisons toelichting bij de terugroeping: "Als voorzorgsmaatregel roepen we bovenstaand product terug, omdat er een zeer kleine kans is dat sommige verpakkingen metalen onderdelen bevatten. We vragen alle klanten geen sperziebonen met deze houdbaarheidsdata te consumeren en het product terug te brengen naar de dichtstbijzijnde Morrisons winkel, waar ze hun geld terugkrijgen. Wij bieden onze excuses aan voor het ongemak dat dit kan veroorzaken en verzekeren klanten van ons continue streven naar de hoogste kwaliteits- en veiligheidsnormen."

Een woordvoerder van Morrisons: "We zijn op de hoogte gesteld van twee incidenten waarbij metaal werd gevonden in sperzieboonverpakkingen. De gezondheid en veiligheid van onze klanten is onze voornaamste prioriteit, dus als voorzorgsmaatregel roepen we de producten terug en zetten we ons onderzoek voort. De relevante autoriteiten zijn geïnformeerd en we praten ook met de twee gedupeerde klanten."

source: telegraph.co.uk
Publicatiedatum: