Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Cummins vernieuwt generator

Cummins heeft een nieuwe aardgasgenerator in Nederland op de markt gebracht. "De QSK60 generator levert een elektrische efficiëntie van tot wel 43,8 procent en geeft hierdoor minder kosten, terwijl hij zeer efficiënt is", vindt het bedrijf.

Stefan de Wit, project en bouwkundig manager: "Omdat brandstofkosten de grootste kostenpost zijn, levert een grote efficiëntie al snel grote besparingen op voor gebruikers. We zijn erg trots dat we met de C1540 N5CC extra efficiëntie en kostenbesparingen aan onze klanten kunnen leveren.
 Dit komt op een belangrijk tijdstip in Nederland, omdat in 2017 de subsidieregelingen veranderen. Dit betekent dat het overschakelen op gas in combinatie met warmte-krachtkoppeling (WKK) grote voordelen biedt voor tuinders."


"We verwachten de komende twee tot drie jaren meer aanvragen om over te stappen naar gasproductie en om de bestaande WKK-systemen uit te breiden."



"Bij basislast applicaties waar de brandstof een grote kostenpost vormt voor de consument is efficiëntie een sleutelwoord. Onze producten laten uitmuntende kwaliteit en efficiëntie zien en daarom zijn we ontzettend blij om in Nederland nieuwe handelsrelaties te kunnen vormen," zegt Stefan de Wit.

Het nieuwste lid van de QSK60 serie, de C1540 N5CC, biedt nieuwe opties waardoor het perfect is voor zowel onafhankelijke energieproducenten en warmte-krachtkoppelingen.

De geüpgradede QSK60 is ideaal om te gebruiken bij nieuwe of al bestaande WKK systemen.

Voor meer informatie:
now.cummins.com/MoreEfficiencyMorePower
Publicatiedatum: