Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Bolloré installeert teeltbedrijf op dak in Seoel

Bolloré Logistics Korea heeft onlangs een stedelijk teeltbedrijf geïnstalleerd op het dak van hun kantoorgebouw in Seoul, Zuid-Korea, als onderdeel van het initiatief van de Groep om "groene projecten" te bevorderen en de biodiversiteit te beschermen.

Bolloré Logistics Korea zette de beschikbare dakruimte van hun 6 verdiepingen tellende kantoorgebouw om in een stedelijk teeltbedrijf in vier delen met een totale oppervlakte van 264 m².



Het bedrijf tekende een akkoord met non-profitorganisatie Pajeori om het bedrijf te beheren met de hulp van wijkvrijwilligers om op elk van de vier percelen van het 'Urban Garden' te telen, waardoor het ook een gemeenschapsproject is.

Het stedelijke teeltbedrijf teelt biologische groenten en fruit met alleen natuurlijke meststoffen van vooral rijstzemelen. Bolloré Logistics Korea is ook van plan om traditionele Koreaanse groenten en fruit te telen die niet altijd in grote winkels gevonden kunnen worden, omdat ze moeilijk te telen en te bewaren zijn.

Er zullen ook planten komen om bestuivers te trekken. In 2016 sponsorde Bolloré Logistics Korea een houten bijenkorfstructuur ("Honey Factory") om bewustzijn te creëren voor de belangrijke rol van bijen als een cruciaal onderdeel van de voedselproductie. Een derde van onze voeding is afhankelijk van bestuiving door bijen. Bolloré Logistics Korea kijkt uit naar de eerste oogsten in de komende maanden.

Voor meer informatie:
www.bollore-logistics.com
Publicatiedatum: