Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Nieuwe directiesamenstelling voor Codema

De directie van Codema Systems Group is veranderd. Maarten de Jager doet een stapje terug en Marcel Koolen gaat aan de slag als general manager.

Onder het leiderschap van Maarten de Jager is Codema Systems Group de afgelopen jaren uitgegroeid tot een multidisciplinair bedrijf in de glastuinbouwsector. Tegenwoordig werken er zo'n 150 medewerkers op verschillende vestigingen binnen Nederland, Duitsland en België. "Door de wereldwijde groei en de mogelijkheden die nieuwe markten bieden, heeft de directie van Codema besloten de directiesamenstelling te vernieuwen", laat het bedrijf weten.

Marcel Koolen is nieuw aangetrokken binnen het bedrijf en is aangesteld als General Manager. Hij zal de dagelijkse leiding in handen nemen met Lennard van der Ham (CFO) en Gideon de Jager (CCO en statutair directeur). Marcel Koolen heeft meer dan 25 jaar ervaring in het leiding geven in en aan (inter-)nationale organisaties, die onderhouds-, vervangings- en nieuwbouwprojecten met groot publiek belang aannemen en uitvoeren.



Maarten de Jager zelf doet een stap terug. "Na bijna 25 jaar vind ik het noodzakelijk om ruimte te maken en een nieuw directielid aan te stellen", vertelt hij. "De verandering van koers vraagt om een nieuwe dynamiek binnen de organisatie." Vanwege de snelgroeiende wereldbevolking zal er meer voedsel en sierteelt geproduceerd moeten worden en op een manier die duurzamer en efficiënter is. Codema is zich bewust van dit paradigma. "Innovatie, kennis delen en wereldwijd intensief samenwerken is de beste manier om dit te doen. We kunnen operationele efficiëntie vergroten dankzij onze ervaring in watertechniek, klimaatbeheersing, techniek en constructie, teeltsystemen, elektrotechniek en verlichting, en software- en internetoplossingen", aldus Maarten.

Hij is ervan overtuigd dat Codema klaar is voor een succesvolle toekomst. "Het ideale directieteam is niet te groot, divers van samenstelling en gericht op een helder doel. Goed functionerende teams bestaan uit mensen die elkaar aanvullen en tegenwicht bieden. Ik heb het volste vertrouwen dat Codema onder de leiding van een driekoppige directie een succesvolle toekomst tegemoet gaat."

Maarten geeft aan zich de komende jaren te willen blijven verbinden in de rol van commissaris binnen Codema Systems Group. Tevens ziet hij voor zichzelf een rol weggelegd als ambassadeur van het bedrijf en de Nederlands glastuinbouwsector. De Jager sluit dan ook af met een quote van Albert Einstein: 'Tracht niet een man van succes te zijn, probeer liever een man van waarde te zijn.''


Voor meer informatie:
Codema Systems Group
T: +31 (0)10 521 27 55
info@codemasystemsgroup.com
www.codema.nl
 
Publicatiedatum: